Customer Support Medewerker

Wil jij onze nieuwe product specialist worden: dé vraagbaak voor klanten en daarmee het visitekaartje van Coosto? Kom dan bij ons werken in de rol van Customer Support Medewerker.

 
Naar wie zijn we op zoek?

Coosto is een software tool waarmee bedrijven dagelijks beslissingen nemen op basis van social media data. Wij zijn een ondernemend en innovatief bedrijf en marktleider in de social media monitoring en webcare markt. We werken voor grote opdrachtgevers, overheidsorganisaties, non-profit organisaties en het midden- en kleinbedrijf. 

Als Customer Support Medewerker bij Coosto ben jij onze productspecialist en ken jij alle ins & outs van onze software. Je helpt onze klanten met de vragen die zij hebben over ons systeem. Samen met je team (bestaande uit drie andere Customer Support Medewerkers pak je deze vragen op die binnenkomen via de mail, telefoon, ons online ticketsysteem, live chat én natuurlijk via social media. Je zoekt zaken uit, houdt de klant op de hoogte van de vorderingen en geeft vervolgens een terugkoppeling. De supportvragen variëren van relatief makkelijk te beantwoorden vragen tot uitdagende vraagstukken waar je helemaal in kan duiken. Jouw rol is cruciaal voor de klanttevredenheid en daarmee heb je dan ook een grote verantwoordelijkheid. Naast de reguliere support werkzaamheden, zal je je ook bezighouden met een aantal projecten waarmee we onze klantsupport nóg beter en efficiënter maken. Jouw collega’s van sales, product development, training en marketing zullen ook regelmatig bij jou komen met vragen. Zo ben jij intern dus ook de vraagbaak voor Coosto.

Je zal werken in shifts (van 08:30 uur tot 17:00 uur of van 09:30 uur tot 18:00 uur), die je met je collega’s onderling afstemt. Daarnaast vragen we je ook om zo af en toe ’s avonds en in het weekend stand-by te staan, wat vanzelfsprekend gecompenseerd wordt.

blok1
 
Wie zoeken we?

Jij bent een dienstverlenend persoon, die het leuk vindt om klanten en collega’s zo goed mogelijk te helpen. Jij bent pas tevreden als de (interne) klant dat ook is! Ons product is veelzijdig, dus is het handig als je snel leert, en proactief op zoek gaat naar de benodigde informatie. Je hebt dan ook een onderzoekende houding en doorzettingsvermogen. Prioriteiten stellen kan je als de beste en je werkt gestructureerd. Daarnaast ben je stressbestendig en flexibel.
 

Verder is het van belang dat je:

 • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau hebt;
 • Werkervaring hebt in een soortgelijke klantgerichte rol;
 • Zowel de Nederlandse als de Engelse taal schriftelijk en mondeling goed beheerst;
 • Communicatief zeer vaardig bent;
 • 40 uur per week beschikbaar bent.
blok2
 
De voordelen van werken bij Coosto

Coosto is een energieke en ondernemende organisatie. Als Customer Support Medewerker kom je te werken in een enthousiast team binnen een informele en professionele omgeving. Wij hebben passie voor het product en het bedrijf, en hebben een work hard, play hard mentaliteit. Coosto heeft oog voor de ontwikkeling van jouw talent; je krijgt dan ook de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen. We bieden je daarnaast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met een mooi salaris. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar de rol van Customer Succes Manager.

Daarnaast bieden we je:

 • Professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Laptop en andere IT middelen die jij nodig hebt voor je werk. We zijn volledig ingericht op remote werken. Alles voor jouw werkplek thuis én op kantoor wordt voor je geregeld;
 • Een uitstekend salaris;
 • 26 vakantiedagen, Coosto betaalt je pensioen en je krijgt korting op je zorgverzekering;
 • Wij zijn graag actief en organiseren de leukste bedrijfsuitjes met #CoostoActive: skiën, deelname marathon Eindhoven, Virtual Reality gaming, yoga, kickboksen, karten, salsa-dansen, Strong Viking Run en pub quizzes. Voor ieder wat wils! 
 • En als we straks weer op kantoor zijn, hebben we de gezelligste VRIJMIBO, pizza-sessies, hackathons, altijd een goed gevulde koelkast met (gezonde) snacks, en de meest fantastische Kerstparty in Eindhoven (daar zijn we trots op ;))
   
blok3
 

Daarnaast bieden we je:

 
Ontwikkeling
Development
Professional and personal development.
IT
IT resources
Laptop and other IT resources that you need for your work.
Remote
Remote working
You have the option to work from home as well as in the office.
Arbeidsvoorwaarden
Excellent conditions
We offer you an excellent package of conditions.
health
Vacation days
26 vacation days, Coosto pays your pension and you get a discount on your health insurance.
werkomgeving
Inspiring environment
An inspiring work environment with more than 100 colleagues in Eindhoven and Allicante.
active
#CoostoActive
We like to be active and organize the best company outings with #CoostoActive: skiing, participation in the Eindhoven marathon, Strong Viking Run, and kickboxing.
Bedrijfsuitjes
Company outings
The coolest company outings like: Virtual Reality gaming, yoga, karting, salsa dancing, and pub quizzes. Something for everyone!
Borrels
Drinks
We have the nicest Friday afternoon drinks, pizza sessions, hackathons, always a well-stocked fridge with (healthy) snacks, and the most fantastic Christmas party in Eindhoven.
 

Coosto is an awesome company to work for. Promises are kept, the atmosphere is great and personal development is a high priority.

Sofie
Sofie Derks
Customer Success Manager
 

The people at Coosto really focus on you and your personal development. Colleagues are interested and involved, which creates a pleasant company culture. 

Eva
Eva van Rutten
HR Officer
 
 

Interesse?

Nice! Wij kijken uit naar jouw cv met begeleidende motivatie.

 

Page Type