UX/UI Designer

Heb jij passie voor design en wil je zorgen voor een optimale gebruikerservaring van een mooi product? Kom dan bij Coosto werken in de rol van User Experience / User Interface Designer!
blok1

Wat ga je doen?

Als UX/UI Designer ga je werken aan onze Social media management tool: een web based SaaS applicatie - waar we erg trots op zijn - waarmee onze klanten dagelijks beslissingen nemen op basis van social media data. Jouw rol is cruciaal voor ons succes omdat jij ervoor zorgt dat het werk van onze klanten nóg gemakkelijker wordt door te zorgen voor een optimale User Experience.

Je bent vanaf het begin betrokken bij iedere nieuwe feature - groot of klein - en je voert verbetering door op de bestaande features. Op basis van de feedback die je krijgt van klanten en stakeholders ontwerp je de optimale ervaring voor onze gebruikers. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van de beste work- en userflow, interacties en de look & feel van ons product. Je doet user research om zo tot eerste prototypes te komen, die je vervolgens peilt bij jouw stakeholders. Bovendien maak je pixel-perfect ontwerpen die klaar zijn om te worden geïmplementeerd.

Je zal deel uitmaken van één van onze multidisciplinaire Agile Scrum teams, waarin je samenwerkt met Developers en Test Engineers. Samen met de Product Manager zorg jij dat alle specificaties en (edge) cases volledig uitgewerkt zijn. Je hebt veel contact met de andere UX/UI Designers om samen aan een consistent en mooi product te werken.

blok2

Wat heb je daar voor nodig?

Je bent een zelfstandig designer en je neemt veel initiatief om informatie en feedback te verzamelen van gebruikers en interne stakeholders, om zo tot een cutting edge ontwerp te komen. Het goed kunnen onderbouwen van je ontwerpen en de achterliggende keuzes is daarbij belangrijk en dit kun je ook op een duidelijke manier presenteren. Natuurlijk ben je op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van web- en productdesign en ben je gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen. Verder:

  • Heb je een relevante Bachelor of Master (zoals Communicatie/ICT & Multimedia Design, Industrial Design);
  • Kun je je design skills onderbouwen met een indrukwekkend portfolio;
  • Heb je minimaal 5 jaar ervaring als UX/UI Designer; 
  • Ben je ervaren met de Adobe Creative Suite en Figma;
  • Ga je de uitdaging graag aan om complexe features op een gebruiksvriendelijke manier neer te zetten;
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in Engels;
  • Heb je ervaring met het updaten en onderhouden van een Design System;
  • Is ervaring met werken binnen een Agile / Scrum omgeving een pré.

Voldoe je niet aan alle vereisten, maar herken je jezelf wel in dit profiel? Aarzel dan niet en wees welkom om te solliciteren!

blok3

Wat hebben wij je te bieden?

Coosto is bij uitstek het bedrijf waar je werkt in een stimulerende omgeving, vol uitdagingen. Daarbij kom je terecht in een team van leuke en slimme collega’s. We hebben een sterke focus op de Agile manier van werken, waarbij we in korte sprints werken, waardoor je snel eer hebt van je werk: het wordt namelijk meteen gebruikt door onze klanten!

We hebben veel aandacht voor de verdere ontwikkeling van jouw talent: er is een opleidingsbudget waarmee je trainingen en cursussen kan volgen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om samen met je collega’s naar conferenties te gaan, zoals The Next Web. Je krijgt van ons een high-end Macbook om op te werken en natuurlijk de nodige accessoires. Je werkt vanuit een prachtig kantoor in Eindhoven, pal naast het centraal station, met een weids uitzicht over de stad. Tevens is er een mogelijkheid voor thuiswerken. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk en krijg je een goed salaris.

Daarnaast bieden we je:

Ontwikkeling
Development
Professional and personal development.
IT
IT resources
Laptop and other IT resources that you need for your work.
Remote
Hybrid working
You have the option to work from home as well as in the office.
Arbeidsvoorwaarden
Excellent conditions
We offer you an excellent package of conditions.
health
Vacation days
26 vacation days, Coosto pays your pension and you get a discount on your health insurance.
werkomgeving
Inspiring environment
An inspiring work environment with more than 100 colleagues in Eindhoven and Alicante.
active
#CoostoActive
We like to be active and organize the best company outings with #CoostoActive: skiing, participation in the Eindhoven marathon, Strong Viking Run, and kickboxing.
Bedrijfsuitjes
Company outings
The coolest company outings like: Virtual Reality gaming, yoga, karting, salsa dancing, and pub quizzes. Something for everyone!
Borrels
Drinks
We have the nicest Friday afternoon drinks, pizza sessions, hackathons, always a well-stocked fridge with (healthy) snacks, and the most fantastic Christmas party in Eindhoven.

Interesse?

Nice! Wij kijken er naar uit om jouw cv met begeleidende motivatie te ontvangen en nemen snel contact met je op.

Email Address
Page Type