Customer Success Manager

Ben jij ambitieus, energiek, leergierig en zit het woord opgeven niet in jouw vocabulaire? Dan zijn wij op zoek naar jou!

CSM
 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de volledige customer life-cycle: van onboarding, adoptie, uitbreiding tot en met het verlengen van contracten. Samen met je collega Customer Success Managers ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je kent je klanten en hun branches door en door en gebruikt deze kennis om Coosto zo succesvol mogelijk in te zetten. Je geeft (online) presentaties en korte trainingssessies om de adoptie bij je klanten te verhogen. Verder herken en creëer je mogelijkheden om uit te breiden bij klanten.

In deze functie sta je voortdurend in contact met anderen. Zo:

  • werk je samen met New business sales team voor de overdracht van nieuwe klanten;
  • werk je samen met Salessupport over het afhandelen van contracten;
  • werk je samen met Customer Support voor een optimale service ervaring;
  • neem je actief deel aan het verbeteren van processen en procedures.

Je wordt ingewerkt op ons gave kantoor naast het centraal station in Eindhoven en kan daarna gedeeltelijk vanuit huis aan de slag.

blok1
 

De ideale match

Jij hebt passie voor relatiemanagement, met een gezonde commerciële drive. Je bent proactief naar de klanten toe, komt met creatieve ideeën en je bent service georiënteerd. Je hebt een onderzoekende houding met sterke analytische vaardigheden. Enthousiast, energievol, ambitieus en doelgericht zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn.

Verder: 

  • heb je een afgeronde hbo of wo opleiding met een marketingachtergrond; 
  • heb je een aantal jaar marketing en/of communicatie werkervaring;
  • heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
  • heb je affiniteit met Social Media;
  • ben je 40 uur in de week beschikbaar (parttime is bespreekbaar); 
  • is het een pré als je ervaring hebt binnen een SaaS organisatie als Customer Success Manager. 
blok2
 

Wie zijn wij?

Coosto is een toonaangevende content- & social media marketing tool, die er volledig op is gericht om organisaties te helpen meer resultaat uit content te halen. Dat doen we door praktische oplossingen te bieden voor elke fase van contentmarketing: onze klanten gebruiken Coosto om content te bedenken, content te verspreiden op social media (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Youtube, Pinterest, Whatsapp), hun community te managen en om alle resultaten te monitoren en te rapporteren.

De successen zijn duidelijk. Coosto-klanten creëren betere content en presteren daardoor aantoonbaar beter op alle marketingdoelen: van een grotere merkbekendheid tot meer merkvoorkeur, klantloyaliteit en online conversies.

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken bij innovatief groeiend SaaS bedrijf in Nederland, waarin je in een professionele en informele werksfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s en aansprekende opdrachtgevers. Daarnaast bieden we jou een goed, marktconform salaris en belangrijker, een leuke en uitdagende baan!

blok3
 

Wij bieden jou:

Ontwikkeling
Development
Professional and personal development.
IT
IT resources
Laptop and other IT resources that you need for your work.
Remote
Remote working
You have the option to work from home as well as in the office.
Arbeidsvoorwaarden
Excellent conditions
We offer you an excellent package of conditions.
health
Vacation days
26 vacation days, Coosto pays your pension and you get a discount on your health insurance.
werkomgeving
Inspiring environment
An inspiring work environment with more than 100 colleagues in Eindhoven and Alicante.
active
#CoostoActive
We like to be active and organize the best company outings with #CoostoActive: skiing, participation in the Eindhoven marathon, Strong Viking Run, and kickboxing.
Bedrijfsuitjes
Company outings
The coolest company outings like: Virtual Reality gaming, yoga, karting, salsa dancing, and pub quizzes. Something for everyone!
Borrels
Drinks
We have the nicest Friday afternoon drinks, pizza sessions, hackathons, always a well-stocked fridge with (healthy) snacks, and the most fantastic Christmas party in Eindhoven.
 
Sofie

Coosto is an awesome company to work for. Promises are kept, the atmosphere is great and personal development is a high priority.

Sofie Derks
Customer Success Manager
 
Eva

The people at Coosto really focus on you and your personal development. Colleagues are interested and involved, which creates a pleasant company culture. 

Eva van Rutten
HR Officer
 
 

Tot slot

Coosto is een werkgever die gelijke kansen biedt en die streeft naar diversiteit. Iedereen is bij ons welkom en alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking voor een baan.

 
Page Type