Corporate Recruiter

Gedreven marketeers, tech-savy software development managers en een senior QA engineer: wij zoeken ze en jij vindt ze!
wat ga je doen

Wat ga je bij ons doen?

Binnen ons HR team, met een HR Manager en HR Officer, heb jij als Corporate Recruiter een veelzijdige en diverse functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde voelt. Je bent verantwoordelijk voor een vacature vanaf moment dat de vacature bekend wordt tot het arbeidsvoorwaardengesprek met de juiste kandidaat. Alle stappen die in de tussentijd plaatsvinden, zoals het intakegesprek met het hiring team, het opstellen van de wervingstekst en het voeren van gesprekken met kandidaten, behoren tot jouw takenpakket. Binnen Coosto word je gezien als de adviseur over het hele werving- en selectieproces. Daarnaast zal je ook ondersteunen bij de HR-taken wanneer dit nodig is.

In jouw rol werf je voor de gehele organisatie, zowel voor ons kantoor in Eindhoven als in Alicante, Spanje. Van IT tot sales functies, als Corporate Recruiter bij Coosto weet jij hoe je de juiste doelgroep voor de vacature moet bereiken. Daarnaast vertegenwoordig je Coosto op onder andere Business en IT events. Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen, want je hebt 100+ collega’s binnen Coosto die je als ambassadeur kan inzetten! 

Naast recruitment ga je aan de slag met het verder uitbouwen van ons Employer Brand, zowel intern als extern. Wij hebben hier uiteraard ideeën over, maar je krijgt vrijheid om jouw initiatieven verder uit te werken. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

blok2

De ideale match

Positief, energiek en volhardend om de beste collega’s te vinden voor Coosto.
Je bent leergierig, hebt een hoog eigen verantwoordelijkheidsgevoel en daarnaast ben je zeer zelfstandig. Aansluitend:

  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • heb je passie voor het recruitment vak en ben je op de hoogte van relevante trends, ontwikkelingen, doelgroepen en concurrenten op de arbeidsmarkt;
  • werkervaring als recruiter of consultant bij een W&S of een detacheringsbureau is een grote pré.

Voldoe je niet aan alle vereisten, maar herken je jezelf wel in dit profiel? Aarzel dan niet en wees welkom om te solliciteren!

blok3

Wie zijn wij?

Meer dan 1.700 bedrijven in en buiten Nederland gebruiken de Coosto tool dagelijks om content te bedenken, creëren en publiceren, hun community te managen en om resultaten te monitoren en te rapporteren met als doel: meer bereik, hogere online conversies, grotere klantloyaliteit en meer merkvoorkeur. Coosto-klanten creëren betere content en presteren daardoor aantoonbaar beter op alle marketingdoelen.

Onze propositie krijgt steeds meer tractie en iedere maand verwelkomen we nieuwe klanten. Onze ambitie is groot en aankomende jaren willen we flink doorgroeien. Daarom zoeken we jou die zich bezig houdt met alle facetten van recruitment en ons team komt versterken.

Wij bieden jou:

Ontwikkeling
Development
Professional and personal development.
IT
IT resources
Laptop and other IT resources that you need for your work.
Remote
Remote working
You have the option to work from home as well as in the office.
Arbeidsvoorwaarden
Excellent conditions
We offer you an excellent package of conditions.
health
Vacation days
26 vacation days, Coosto pays your pension and you get a discount on your health insurance.
werkomgeving
Inspiring environment
An inspiring work environment with more than 100 colleagues in Eindhoven and Alicante.
active
#CoostoActive
We like to be active and organize the best company outings with #CoostoActive: skiing, participation in the Eindhoven marathon, Strong Viking Run, and kickboxing.
Bedrijfsuitjes
Company outings
The coolest company outings like: Virtual Reality gaming, yoga, karting, salsa dancing, and pub quizzes. Something for everyone!
Borrels
Drinks
We have the nicest Friday afternoon drinks, pizza sessions, hackathons, always a well-stocked fridge with (healthy) snacks, and the most fantastic Christmas party in Eindhoven.

Tot slot

Coosto is een werkgever die gelijke kansen biedt en die streeft naar diversiteit. Iedereen is bij ons welkom en alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking voor een baan.

Email
Page Type