Senior New Business Account Executive

Senior New Business Account Executive

Facebook, Instagram, Whatsapp, TikTok, Youtube, Linkedin, Pinterest, Reddit

 
 
Coosto

Meer dan 1500 bedrijven en organisaties gebruiken ons platform om social media efficiënt te managen en zo een beter resultaat te behalen. Klanten van Coosto zijn onder andere: NS, Coolblue, KWF, Swapfiets, BMW en Ziggo maar ook overheden, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, goede doelen en non-profitorganisaties maken dagelijks gebruik van het Coosto-platform.

Over Coosto
Coosto is een SaaS-bedrijf. Wij ontwikkelen en leveren een Social Media Management Platform. Bedrijven en organisaties gebruiken ons platform om hun online- en socialmediaresultaten op een efficiënte manier te maximaliseren. Ons platform is voor veel van onze klanten inmiddels onmisbaar. De kracht van social media is tenslotte ongekend. Coosto is dan ook doorgegroeid van Tech Startup naar Scale Up met enorme groeikansen. Het is nog maar tien jaar geleden dat we met 5 fte in een klein kantoortje begonnen op de TU in Eindhoven - inmiddels werken onze 125 multilingual collega’s op kantoren in Eindhoven en Alicante (Spanje). Op dit moment zijn wij marktleider in Nederland en België, en nog lang niet uitgegroeid: Coosto heeft de ambitie om de aankomende jaren verder te bouwen aan internationale groei en de unieke propositie.
 

Het team

Coosto’s New Business Team bestaat uit allemaal highly-skilled professionals met één duidelijk doel voor ogen: bedrijven en organisaties die nog niet met het Coosto-platform werken adviseren over de mogelijkheden, zodat ook zij het Coosto-platform opnemen in hun onlinemarketing- of businessstrategie. Jouw team is de motor achter de voortdurende groei van Coosto.

Wij zoeken jou
We zijn op zoek naar een gedreven energievolle Senior Account Executive, een zelfstarter met een passie voor winnen. Natuurlijk heb je een proven trackrecord van consistente salesresultaten bij de top van medium, large en enterprise bedrijven. Ook heb je ervaring met de verkoop van SaaS-oplossingen op strategisch niveau, of heb je andere impactvolle services in de business-to-business markt verkocht. Jouw gesprekspartners zijn senior managers of directieleden. Je natuurlijke benadering is consultative selling, gefundeerd op een value proposition passend bij de business en schaal van jouw prospect. Verder ben je positief ingesteld, leg je makkelijk contact, kun je goed improviseren en denk je in oplossingen. Kortom: je beweegt je altijd vooruit! Locatie: Nederland.

 
Wat je gaat doen

Je ontwikkelt en beheert een stevige salespipeline. We verwachten van je dat je:

 • outbound salesactiviteiten ontplooit, zoals sourcing, cold calling campaigning en campaigning via e-mail, Linkedin en andere social media;
 • inbound leads opvolgt en deze tot een deal weet te nurturen;
 • RFI’s, RFP’s en aanbestedingen managet;
 • een efficiënte pipeline hygiene beheert in Salesforce;
 • deal cycles van 2 - 6 maanden managet;
 • je targets haalt, of zelfs overscoort;

In deze functie sta je voortdurend in contact met anderen. Zo:

 • onderhandel je over zakelijke voorwaarden met senior management of directie van jouw opportunities;
 • adviseer je junior en medior account executives en help je ze om nóg beter te presteren;
 • geef je input voor en ben je mede-editor van het sales playbook;
 • denk je mee over productinnovatie met product owners en de product manager als business stakeholder; 
 • werk je samen met het Customer Success Management Team voor cross sales en upsell opportunities;
 • brainstorm je met marketing collega’s over prospecting van nieuwe leads.
   

Image

Wat ga je doen?
 
Wie jij bent

Zoals gezegd, verwachten we dat je ruime ervaring hebt met het closen van business-to-businessdeals. Ook gaan we ervan uit dat je het gewend bent om te communiceren op seniormanagement- en directieniveau. Daarnaast is het een must dat je passie hebt voor technologie als enabler voor klant- en bedrijfsgroei. Je bent ambitieus, energiek, volhardend en hebt de wil om te winnen. Ook heb je een positieve instelling en ben je een teamspeler. Je beschikt over een sterk eigen verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer zelfstandig. Je zet je in voor Coosto alsof het je eigen onderneming is.  

Verder verwachten we van je dat je:

 • over uitstekende presentatieskills beschikt, zowel offline als online;
 • overtuigend en vasthoudend bent;
 • uitstekend kunt communiceren, zowel verbaal als schriftelijk;
 • pragmatisch, concreet en duidelijk bent;
 • nauwgezet en georganiseerd werkt.
   
 
De voordelen van werken bij Coosto

We bieden je de kans om als Senior Account Executive aan te sluiten bij een fast pace en innovatieve SaaS company in de marketing tech industrie, die de go-to-market-activiteiten opschaalt en opereert in een van de snelst groeiende en veranderende markten van dit moment. Dit betekent dat je je volop kunt ontwikkelen bij ons. Werken voor Coosto staat bovendien goed op je cv: onze oud-collega’s zijn allemaal op fantastische plekken terecht gekomen. Verder werk je met slimme en ambitieuze collega’s en aansprekende opdrachtgevers binnen een professionele en informele werksfeer. 

Natuurlijk hebben wij de basics van je arbeidscontract allemaal goed geregeld. Zo bieden wij je:

 • een uitstekend basissalaris;
 • een zeer aantrekkelijke bonusregeling die meegroeit met jouw ontwikkeling en resultaten;
 • een auto van de zaak;
 • 26 vakantiedagen;
 • een goed pensioen, betaald door Coosto;
 • korting op je zorgverzekering;
 • uitstekende mogelijkheden om op onze kosten te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ook faciliteren we je goed, zodat jij je kunt richten op de inhoud van je werk. Alles is erop gericht dat je remote kunt werken en je hebt veel vrijheid. We stimuleren entrepreneurship en zelfstandigheid. Bij Coosto:

 • krijg je een laptop, telefoon en andere IT-middelen die jij nodig hebt voor je werk;
 • regelen we alles voor jouw werkplek thuis én op kantoor;
 • heb je een prachtige werkplek in een mooi verzorgd kantoor in het hart van Eindhoven; 
 • krijg je de kans om te werken vanuit ons kantoor in Alicante in Spanje.

Work hard, play hard! Tegenover hard werken moet natuurlijk wel de nodige ontspanning staan. Daarom organiseren wij de leukste bedrijfsuitjes met #CoostoActive: zo kun je skiën, meedoen aan de marathon van Eindhoven en de Strong Viking Run, en kun je je volop uitleven in virtual reality gaming, yoga, kickboksen, karten, salsa-dansen, en pub quizzes. Voor ieder wat wils! En zodra we weer op kantoor mogen zijn, kun je rekenen op de gezelligste VRIJMIBO, pizzasessies, hackathons, altijd een goed gevulde koelkast met (gezonde) snacks, en de meest fantastische kerstparty in Eindhoven. 
 

Image

over coosto
 

Bij Coosto verkoop je online oplossingen in de booming markt van Social Media. Er is alle ruimte voor eigen initiatieven en je hebt veel persoonlijk contact met de mooiste (potentiële) klanten.

Image

Jeroen
Jeroen Snepvangers
Senior Account Executive
 

Coosto daagt je uit en biedt je de kans jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn er genoeg momenten voor een borrel met je collega's of mee te doen bij een teambuilding activiteit.

Image

Bjorn
Bjorn van Antwerpen
Sales en Marketing Director
 

Coosto is de perfecte start van je sales carrière. Je leert van ervaren professionals en krijgt daarbij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien.

Image

Felicia
Felicia van 't Oever
Junior Account Executive
 
 

Tot slot

Coosto is een werkgever die gelijke kansen biedt en die streeft naar diversiteit. Iedereen is bij ons welkom en alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking voor een baan.

 

Page Type