Paralegal

[Dutch] Houd jij van de kleine lettertjes, ben je oplossingsgericht en kun jij de juiste balans vinden tussen bedrijfsbelangen en de wensen van de klant, heb je kennis van privacy en gegevensbescherming? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 
Naar wie zijn we op zoek?

In deze rol als Paralegal ben jij de schakel tussen het salesteam, de klant en de interne organisatie. Jij zal het commerciële management adviseren bij contractuele vragen van klanten en leveranciers, welke te maken hebben met ondernemingsrecht, aansprakelijkheid en privacy en gegevensbescherming.

Je zal advies en ondersteuning bieden bij alle contractuele zaken, het onderhouden en bijwerken van algemene voorwaarden, contact onderhouden met externe juridische adviseurs en specialisten en sparren op het gebied van legal privacy. Hierin zal je nauw samenwerken met onze CISO.

Je gaat zelfstandig aan de slag en bent niet bang om zaken aan te pakken! Je denkt in oplossingen en mogelijkheden en je wordt binnen Coosto gezien als dé expert op het gebied van de relevante juridische onderwerpen en kaders.

Hierbij is het van belang dat je continu op de hoogte bent en blijft van relevante wet- en regelgeving en hierin tijdig belanghebbenden binnen de organisatie informeert. 
Daarnaast zal jij als Paralegal je bezighouden met het opstellen, beoordelen en afstemmen van diverse overeenkomsten en algemene voorwaarden met de klant en zal je daar waar nodig, een actieve rol spelen in aanbestedingen en RFP’s.
 

Image

Paralegal
 
De ideale match

Jij vindt het leuk om je bezig te houden met de kleine lettertjes en hebt voldoende juridische kennis en ervaring om contracten en voorwaarden te kunnen interpreteren. Daarnaast ben je geïnteresseerd in privacy en gegevensbescherming en in het bijzonder de juridische interpretatie en praktische toepassing daarvan. Je bent nauwkeurig, communicatief sterk, positief ingesteld en oplossingsgericht.

Verder:

 • Heb je een afgeronde relevante HBO of WO rechtenstudie;
 • Heb je goede kennis van juridische zaken, waaronder ondernemingsrecht en is het een pré als je kennis hebt van de juridische kant van privacy en gegevensbescherming;
 • Ben je energiek, georganiseerd en oplossingsgericht;
 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Ben je bij voorkeur tussen de 24-32 uur per week beschikbaar. 40 uur is ook bespreekbaar. 
 
De voordelen van werken bij Coosto

Als Paralegal krijg je een unieke kans om je verder te ontwikkelen bij een energieke en ondernemende organisatie. Je komt te werken in een doelgerichte en informele werkomgeving! 

Daarnaast bieden we je:

 • Professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Laptop en andere IT middelen die jij nodig hebt voor je werk. We zijn volledig ingericht op remote werken. Alles voor jouw werkplek thuis én op kantoor wordt voor je geregeld;
 • Een uitstekend salaris;
 • 26 vakantiedagen, Coosto betaalt je pensioen en je krijgt korting op je zorgverzekering
 • Relevante opleidingen en cursussen;
 • Wij zijn graag actief en organiseren de leukste bedrijfsuitjes met #CoostoActive: skiën, deelname marathon Eindhoven, Virtual Reality gaming, yoga, kickboksen, karten, salsa-dansen, Strong Viking Run en pub quizzes. Voor ieder wat wils! 
 • En als we straks weer op kantoor zijn, hebben we de gezelligste VRIJMIBO, pizza-sessies, hackathons, altijd een goed gevulde koelkast met (gezonde) snacks, en de meest fantastische Kerstparty in Eindhoven (daar zijn we trots op ;))
   
 

Interesse?

Leuk! Wij kijken uit naar jouw Curriculum Vitae met begeleidende brief.

 

Page Type