Campagne Marketeer

Zorg jij met jouw creatieve campagnes dat het hart van onze toekomstige klanten sneller gaat kloppen en onze performance doelstellingen worden behaald? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 
Wat ga je doen?

Jij bent de drijvende kracht en de creatieve geest achter iedere campagne. Van idee en concept, tot livegang, analyse en optimalisatie; jij weet hoe je de doelgroep raakt. 

Als campagne marketeer weet jij hoe je onze boodschap bij de doelgroep krijgt en ben je verantwoordelijk voor het bedenken van high performance campagnes. Heb je een goed idee? Dan bieden wij je de middelen om het waar te maken. Jij bent in de lead en een team van gespecialiseerde collega’s ondersteunt je waar nodig. Jij maakt een plan en bepaalt de doelstellingen; en dan is het ‘go time’. We geven je alle ruimte om je ideeën voor nieuwe campagnes uit te werken en belemmeren je niet. Performance is wat telt.

Daarnaast ondersteun je ons Customer Success team bij het bedenken en uitwerken van creatieve ideeën tot gepersonaliseerde klantcampagnes. Van het promoten van nieuwe product features tot nieuwe e-mailcampagnes. 

Image

vacature campagne marketeer
 
Wat we van je vragen?

In de marketeer functie zet jij je creativiteit en kennis van de buyer journey in ben je vooral op operationeel en tactisch niveaus bezig. Je hebt interesse in conversie, data, personalisatie en marketing automation. Daarnaast heb je kennis van en ervaring in onder andere social media advertising, Google Ads, e-mailmarketing, analytics en marketing automation. Je bent een echte teamplayer en communicatief vaardig. 

Verder vragen we:

 • een afgeronde HBO- of WO opleiding.
 • je bent innovatief, creatief en initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht.
 • minimaal 2 jaar werkervaring als campagne marketeer of een vergelijkbare functie
 • je bent goed in project management. Je bewaakt namelijk de campagne planning en stemt zaken af met diverse interne stakeholders.
   

 

 • je bent een echte aanpakker. Je bent goed georganiseerd en niet zo snel gek te krijgen. Moet er iets gebeuren? Dan weeg je op de juiste manier de prioriteiten af, terwijl je de deadlines in de gaten houdt;
 • lef om nieuwe dingen te proberen en daadkracht om mensen mee te krijgen.
 • gefocust op het resultaat. Dit is wat telt en daarom evalueer en verbeter je iedere dag.
 • opzet en uitvoering van e-mailmarketing voor het bouwen en onderhouden van een sterk merk, het genereren van leads en inspireren van onze klanten.
   
 
Wie zijn wij en wat hebben we je te bieden?

Wij zijn Coosto. Aangenaam! Net als onze ruim 1500 klanten, geloven wij in de kracht van social media voor marketing, communicatie en digitaal klantcontact. Daarom ontwikkelen wij software waarmee organisaties hun social media kunnen managen. Met Coosto publiceren ze op social media, analyseren ze hun resultaten, bekijken ze hoe er over hun merk gesproken wordt en verzorgen ze hun webcare.

Als campagne marketeer krijg je een unieke kans om aan de slag te gaan bij een energieke en ondernemende organisatie. Je komt te werken in een van de snelst groeiende software bedrijven waarin je in een informele maar professionele sfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s.

Daarnaast bieden we je:

 • Professionele en persoonlijke ontwikkeling met grote verantwoordelijkheid en mooie uitdagingen;
 • Laptop en andere IT middelen die jij nodig hebt voor je werk. We zijn volledig ingericht op remote werken. Alles voor jouw werkplek thuis én op kantoor wordt voor je geregeld;
 • Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. 
 • 26 vakantiedagen, Coosto betaalt je pensioen en je krijgt korting op je zorgverzekering.
 • Een inspirerende werkomgeving met meer dan 100 collega’s in Eindhoven & Alicante.
 • Wij zijn graag actief en organiseren de leukste bedrijfsuitjes met #CoostoActive: skiën, deelname marathon Eindhoven, Virtual Reality gaming, yoga, kickboksen, karten, salsa-dansen, Strong Viking Run en pub quizzes. Voor ieder wat wils! 
 • En als we straks weer op kantoor zijn (dat naast het centraal station in Eindhoven ligt), hebben we de gezelligste VRIJMIBO, pizza-sessies, hackathons, altijd een goed gevulde koelkast met (gezonde) snacks, en de meest fantastische Kerstparty in Eindhoven (daar zijn we trots op ;))
 

Interesse?

Mooi! We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via onderstaande button.

 

Page Type