Content Marketeer

Content Marketeer

Ben jij een marketeer in hart en nieren, heb jij liefde voor social media en ben je tech savvy? Dan zoeken wij jou!

 
Wat ga je doen?

Om maar meteen lekker te beginnen: bij Coosto kom je terecht in het leukste marketingteam van Brabant (#nospon). Jouw taak? Het merk Coosto op de kaart zetten en uitbouwen. Ondersteund door de rest van het marketingteam voer je de merkstrategie uit, waar je je geen dag mee hoeft te vervelen.

Je creëert content, onderhoudt contacten met onze partners, bedenkt bijbehorende pr-activiteiten en activeert een community van social media marketeers. Alles wat je doet is gericht op het vergroten van de zichtbaarheid en autoriteit van Coosto op het gebied van social media.

Een ander belangrijk deel van je werk is de creatie van content ter ondersteuning van andere collega’s en afdelingen binnen Coosto. Je levert bijvoorbeeld een bijdrage aan de marketing van nieuwe Coosto-features, helpt (potentiële) klanten onze tool te leren kennen en verbetert hun ervaring. Je bewaakt ook onze merkidentiteit: je toetst telkens of ons product en onze communicatie-uitingen voldoen aan de tone-of-voice van Coosto. 
 

Image

vacature content marketeer
 
Wat we van je vragen?
 • Je hebt affiniteit met en een eigen visie op social media.
 • Een afgeronde HBO opleiding in Marketing & Communicatie, Nederlands of bijvoorbeeld Journalistiek.
 • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring met het schrijven van stukken content en uitbouwen van een merk.
 • Je vindt het tof om nieuws te bedenken, kansen te vinden én ze direct aan te grijpen om onze zichtbaarheid te vergroten.
 • Je Nederlandse en Engelse taal is uitstekend in woord en schrift. Nogal wiedes. 

 

 • We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat je een echte taalvirtuoos bent: je weet hoe je berichten en verhalen schrijft maar ook wat voor tempo deze moeten hebben.
 • Je bent nieuwsgierig en proactief. 
 • Je bent creatief, kan makkelijk improviseren en je wilt vooruit. Liever gisteren dan vandaag.
 
Wie zijn wij en wat hebben we je te bieden?

Wij zijn Coosto. Aangenaam! Net als onze ruim 1500 klanten, geloven wij in de kracht van social media voor marketing, communicatie en digitaal klantcontact. Daarom ontwikkelen wij software waarmee organisaties hun social media kunnen managen. Met Coosto publiceren ze op social media, analyseren ze hun resultaten, bekijken ze hoe er over hun merk gesproken wordt en verzorgen ze hun webcare.

Als content marketeer krijg je een unieke kans om ervaring op te doen bij een energieke en ondernemende organisatie. Je komt te werken in een van de snelst groeiende software bedrijven waarin je in een informele maar professionele sfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s.

Daarnaast bieden we je:

 • Professionele en persoonlijke ontwikkeling met grote verantwoordelijkheid en mooie uitdagingen;
 • Laptop en andere IT middelen die jij nodig hebt voor je werk. We zijn volledig ingericht op remote werken. Alles voor jouw werkplek thuis én op kantoor wordt voor je geregeld;
 • Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. 
 • 26 vakantiedagen, Coosto betaalt je pensioen en je krijgt korting op je zorgverzekering.
 • Een inspirerende werkomgeving met meer dan 100 collega’s in Eindhoven & Alicante.
 • Wij zijn graag actief en organiseren de leukste bedrijfsuitjes met #CoostoActive: skiën, deelname marathon Eindhoven, Virtual Reality gaming, yoga, kickboksen, karten, salsa-dansen, Strong Viking Run en pub quizzes. Voor ieder wat wils! 
 • En als we straks weer op kantoor zijn (dat naast het centraal station in Eindhoven ligt), hebben we de gezelligste VRIJMIBO, pizza-sessies, hackathons, altijd een goed gevulde koelkast met (gezonde) snacks, en de meest fantastische Kerstparty in Eindhoven (daar zijn we trots op ;))
   
 

Coosto daagt je uit en biedt je de kans jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn er genoeg momenten voor een borrel met je collega's of mee te doen bij een teambuilding activiteit.

Image

Bjorn
Bjorn van Antwerpen
Sales en Marketing Director
 

The ability to convert opportunities into real results makes working at Coosto cool, challenging and diverse.

Image

Stijn
Stijn Bex
Digital Marketer
 
 

Is jouw (aanstaande Coosto-)hart sneller gaan kloppen?

Stuur ons je cv met motivatie, en eventueel wat blogs of artikelen die je eerder hebt geschreven.

 

Page Type