New Business Account Executive

Facebook, Instagram, Whatsapp, TikTok, Youtube, Linkedin, Pinterest, Reddit

Account Executive
 
Coosto

Coosto groeit en daarmee ook het New Business sales team. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team kunnen versterken. Ben jij ambitieus, energiek, leergierig en zit het woord opgeven niet in jouw vocabulaire? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Coosto
Coosto is een SaaS-bedrijf. Wij ontwikkelen en leveren een Social Media Management Platform. Bedrijven en organisaties gebruiken ons platform om hun online- en social media resultaten op een efficiënte manier te maximaliseren. Ons platform is voor veel van onze klanten inmiddels onmisbaar. De kracht van social media is tenslotte ongekend. Coosto is dan ook doorgegroeid van Tech Startup naar Scale Up met enorme groeikansen. Het is nog maar tien jaar geleden dat we met 5 fte in een klein kantoortje begonnen op de TU in Eindhoven - inmiddels werken onze 125 multilingual collega’s op kantoren in Eindhoven en Alicante (Spanje). Op dit moment zijn wij marktleider in Nederland en België, en nog lang niet uitgegroeid: Coosto heeft de ambitie om de aankomende jaren verder te bouwen aan internationale groei en de unieke propositie.

Coosto’s New Business sales team bestaat uit allemaal highly-skilled professionals met één duidelijk doel voor ogen: bedrijven en organisaties die nog niet met het Coosto-platform werken adviseren over de mogelijkheden, zodat ook zij het Coosto-platform opnemen in hun online marketing- of business strategie. Jouw team is de motor achter de voortdurende groei van Coosto.

blok1
 
Wij zoeken jou

Je bent verantwoordelijk voor je eigen target en samen met het team voor de teamtarget. In het New Business sales team ben je dagelijks bezig met het identificeren en kwalificeren van marketing leads, om deze vervolgens te verrijken en op te volgen. Je geeft demo’s en (online) presentaties bij toekomstige klanten. Daarnaast zal een groot deel van jouw functie bestaan uit het initiëren van nieuwe salestrajecten. Dit betekent dat je zelfstandig bezig zal zijn met het actief benaderen van potentiële klanten. 

In deze functie sta je voortdurend in contact met anderen. Zo:

  • brainstorm je met marketing collega’s over prospecting van nieuwe leads;
  • word je constant bijgeschoold over de toepassingen van Coosto door trainers en consultants;
  • werk je samen met salessupport over het afhandelen van offertes en contracten.
  • werk je samen met het Customer Success Management Team voor het overdragen van nieuwe klanten;

Verder ben je ambitieus, energiek, volhardend en je hebt de wil om te winnen. Opgeven zit niet in jouw vocabulaire. Je kan goed mensen overtuigen en enthousiasmeren, je bent leergierig en actief luisteren is één van jouw kernkwaliteiten. Daarnaast beschik je over een hoge eigen verantwoording en ben je zeer zelfstandig. Kortom: je beweegt je altijd vooruit!

wat we van je vragen
 
Contact

Heb je nog vragen over bovenstaande vacature? Neem dan vooral contact op met corporate recruiter Mitch Kox via mitch.kox@coosto.com of 06-21343177.
 

blok3
 

We bieden jou:

 
Ontwikkeling
Development
Professional and personal development.
IT
IT resources
Laptop and other IT resources that you need for your work.
Remote
Remote working
You have the option to work from home as well as in the office.
Arbeidsvoorwaarden
Excellent conditions
We offer you an excellent package of conditions.
health
Vacation days
26 vacation days, Coosto pays your pension and you get a discount on your health insurance.
werkomgeving
Inspiring environment
An inspiring work environment with more than 100 colleagues in Eindhoven and Allicante.
active
#CoostoActive
We like to be active and organize the best company outings with #CoostoActive: skiing, participation in the Eindhoven marathon, Strong Viking Run, and kickboxing.
Bedrijfsuitjes
Company outings
The coolest company outings like: Virtual Reality gaming, yoga, karting, salsa dancing, and pub quizzes. Something for everyone!
Borrels
Drinks
We have the nicest Friday afternoon drinks, pizza sessions, hackathons, always a well-stocked fridge with (healthy) snacks, and the most fantastic Christmas party in Eindhoven.
 
'Coosto is de perfecte start van je sales carrière. Je leert van ervaren professionals.'

Direct na je studie of je eerste baan aan de slag als Junior Accountmanager bij Coosto? Dat kan. Felicia van ’t Oever greep die kans en heeft geen moment spijt gehad. “Het is leuk, leerzaam en je kunt mensen echt helpen.”

Felicia
 

Coosto is de perfecte start van je (sales)carrière. Je leert van ervaren professionals en krijgt daarbij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien.

Felicia
Felicia van 't Oever
Junior Account Executive
 

Coosto daagt je uit en biedt je de kans jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn er genoeg momenten voor een borrel met je collega's of mee te doen bij een teambuilding activiteit.

Bjorn
Bjorn van Antwerpen
Sales en Marketing Director
 
 

Tot slot

Coosto is een werkgever die gelijke kansen biedt en die streeft naar diversiteit. Iedereen is bij ons welkom en alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking voor een baan.

 

Page Type