New Business Account Executive

New Business Account Executive

Facebook, Instagram, Whatsapp, TikTok, Youtube, Linkedin, Pinterest, Reddit

Image

Account Executive
 
Coosto

Meer dan 1500 bedrijven en organisaties gebruiken ons platform om social media efficiënt te managen en zo een beter resultaat te behalen. Klanten van Coosto zijn onder andere: NS, Coolblue, KWF, Swapfiets, BMW en Ziggo maar ook overheden, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, goede doelen en non-profitorganisaties maken dagelijks gebruik van het Coosto-platform.

Over Coosto
Coosto is een SaaS-bedrijf. Wij ontwikkelen en leveren een Social Media Management Platform. Bedrijven en organisaties gebruiken ons platform om hun online- en socialmediaresultaten op een efficiënte manier te maximaliseren. Ons platform is voor veel van onze klanten inmiddels onmisbaar. De kracht van social media is tenslotte ongekend. Coosto is dan ook doorgegroeid van Tech Startup naar Scale Up met enorme groeikansen. Het is nog maar tien jaar geleden dat we met 5 fte in een klein kantoortje begonnen op de TU in Eindhoven - inmiddels werken onze 125 multilingual collega’s op kantoren in Eindhoven en Alicante (Spanje). Op dit moment zijn wij marktleider in Nederland en België, en nog lang niet uitgegroeid: Coosto heeft de ambitie om de aankomende jaren verder te bouwen aan internationale groei en de unieke propositie.

Coosto’s New Business Team bestaat uit allemaal highly-skilled professionals met één duidelijk doel voor ogen: bedrijven en organisaties die nog niet met het Coosto-platform werken adviseren over de mogelijkheden, zodat ook zij het Coosto-platform opnemen in hun onlinemarketing- of businessstrategie. Jouw team is de motor achter de voortdurende groei van Coosto.

Image

blok1
 
Wat we van je vragen?

Wij zoeken jou
Je bent ambitieus, energiek, volhardend en je hebt de wil om te winnen. Opgeven zit niet in jouw vocabulaire. Je kan goed mensen overtuigen en enthousiasmeren, je bent leergierig en actief luisteren is één van jouw kernkwaliteiten. Daarnaast beschik je over een hoge eigen verantwoording en ben je zeer zelfstandig. 

Aansluitend:
Verder ben je positief ingesteld, leg je makkelijk contact, kun je goed improviseren en denk je in oplossingen. Kortom: je beweegt je altijd vooruit! Locatie: Nederland.

Image

blok2
 
Wat je gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor je eigen target en samen met het team voor het team target. In je rol ben je dagelijks bezig met het identificeren en kwalificeren van marketing leads, om deze vervolgens te verrijken en op te volgen. Je geeft demo’s en (online) presentaties bij toekomstige klanten.Daarnaast zal een groot deel van jouw functie bestaan uit het initiëren van nieuwe salestrajecten. Dit betekent dat je zelfstandig bezig zal zijn met het actief benaderen van potentiële klanten. 

In deze functie sta je voortdurend in contact met anderen. Zo:

  • werk je samen met het Customer Success Management Team voor cross sales en upsell opportunities;
  • brainstorm je met marketing collega’s over prospecting van nieuwe leads.
  • word je constant bijgeschoold over de toepassingen van Coosto door trainers en consultants
  • werk je samen met salessupport over het afhandelen van offertes en contracten
     

Image

blok3
 

Daarnaast bieden we je:

 

Afbeelding

Ontwikkeling
Development
Professional and personal development.

Afbeelding

IT
IT resources
Laptop and other IT resources that you need for your work.

Afbeelding

Remote
Remote working
We are fully equipped for remote working. Everything for your workplace at home and at the office is arranged for you.

Afbeelding

Arbeidsvoorwaarden
Excellent conditions
We offer you an excellent package of conditions.

Afbeelding

health
Vacation days
26 vacation days, Coosto pays your pension and you get a discount on your health insurance.

Afbeelding

werkomgeving
Inspiring environment
An inspiring work environment with more than 100 colleagues in Eindhoven and Allicante.

Afbeelding

active
#CoostoActive
We like to be active and organize the best company outings with #CoostoActive: skiing, participation in the Eindhoven marathon, Strong Viking Run, and kickboxing.

Afbeelding

Bedrijfsuitjes
Company outings
The coolest company outings like: Virtual Reality gaming, yoga, karting, salsa dancing, and pub quizzes. Something for everyone!

Afbeelding

Borrels
Drinks
We have the nicest Friday afternoon drinks, pizza sessions, hackathons, always a well-stocked fridge with (healthy) snacks, and the most fantastic Christmas party in Eindhoven.
 
'Coosto is de perfecte start van je sales carrière. Je leert van ervaren professionals.'

Direct na je studie of je eerste baan aan de slag als Junior Accountmanager bij Coosto? Dat kan. Felicia van ’t Oever greep die kans en heeft geen moment spijt gehad. “Het is leuk, leerzaam en je kunt mensen echt helpen.”

Image

Felicia
 

Bij Coosto verkoop je online oplossingen in de booming markt van Social Media. Er is alle ruimte voor eigen initiatieven en je hebt veel persoonlijk contact met de mooiste (potentiële) klanten.

Image

Jeroen
Jeroen Snepvangers
Senior Account Executive
 

Coosto daagt je uit en biedt je de kans jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn er genoeg momenten voor een borrel met je collega's of mee te doen bij een teambuilding activiteit.

Image

Bjorn
Bjorn van Antwerpen
Sales en Marketing Director
 
 

Tot slot

Coosto is een werkgever die gelijke kansen biedt en die streeft naar diversiteit. Iedereen is bij ons welkom en alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking voor een baan.

 

Page Type